Xenical kopen zonder recept

Xenical (Orlistat, Alli) kopen bij Kruidvat: afslankpillen online

Kopen? Start consult

Description

Xenical is een geneesmiddel voor gewichtsverlies dat alleen op recept verkrijgbaar is. De werkzame stof is orlistat, de pil bevat er 120 mg van en wordt verkocht in verpakkingen met verschillende aantallen capsules (84, 168 of 252). Het helpt bij problemen met obesitas of overgewicht. Het product wordt niet verkocht in Kruidvat, maar is verkrijgbaar bij online apotheken die recepten uitschrijven en het pakket rechtstreeks bij u thuis afleveren.

Hoe werkt Xenical?

De werkzame stof orlistat werkt direct in op de opname van vet uit het voedsel dat u eet. In een week kunt u van een halve kilo tot een kilo afvallen, wat als veilig gewichtsverlies wordt beschouwd. Voordat u deze pillen neemt, moet u altijd overleggen met uw arts, het is verboden om andere voorgeschreven geneesmiddelen te nemen voor gewichtsverlies. Het is onmogelijk om Xenical te kopen zonder een recept, je moet ofwel een onderzoek ondergaan, of op zijn minst een vragenlijst invullen op de website van een online apotheek.

Overgewicht is de huidige plaag van de mensheid, die een negatieve invloed heeft op de algehele gezondheid, het kan leiden tot hypertensie, diabetes, een hoog cholesterolgehalte (hypercholesterolemie) en een verhoogd risico op verschillende vormen van kanker.

Het werkingsmechanisme van Xenical is als volgt: het beïnvloedt het enzymatische proces, reversibel remmend pancreas en maag lipasen (enzymen die nodig zijn voor de vertering van vet), daarom wordt een deel van het vet dat in het maagdarmkanaal komt niet verteerd.

Voor wie is Xenical geïndiceerd en hoe moet de capsule op de juiste manier worden ingenomen?

Dit geneesmiddel is goedgekeurd door artsen voor patiënten ouder dan 18 jaar met een BMI hoger dan 30, of met een BMI van 28-30, als er risicofactoren zijn die verband houden met overgewicht. Het moet driemaal daags bij de hoofdmaaltijd worden ingenomen. Een maaltijd moet ongeveer een derde van de calorieën uit vet bevatten. Als een bepaalde maaltijd geen vet bevat, of als u het eten overslaat, mag u de capsule niet innemen.

Het geneesmiddel moet worden gebruikt in combinatie met lichaamsbeweging (sport), goede voeding met een beperkte hoeveelheid calorieën, een evenwichtige slaaproutine, enzovoort.

Xenical kopen op Kruidvat – is dit mogelijk?

Een grote fout bij het kopen van de medicatie kan zijn om het te zoeken op Kruidvat. Deze site is een van de leiders in de schoonheids- en gezondheidsdetailhandel in Nederland en België, maar het heeft geen vergunning van apotheek die geneesmiddelen op recept mag verkopen. Het bedrijf produceert ook producten onder eigen merk. Er zijn twee versies van de online winkel voor België en Nederland, die worden beheerd door AS Watson, die ook winkels onder andere merken in verschillende landen ontwikkelt.

Zoals gezegd kan deze winkel echter geen recepten uitschrijven voor geneesmiddelen tegen gewichtsverlies zoals Xenical.

Kun je bij Kruidvat een afslankpil Orlistat of Alli kopen?

Orlistat is een generieke versie van Xenical, die goedkoper is, maar dezelfde werkzame stof en werking heeft. Het vereist een recept, net als de originele pil, Xenical, dus dezelfde regels met betrekking tot het op de markt brengen ervan zijn van toepassing.

Alli is een geneesmiddel zonder recept dat 60 mg orlistat bevat. Ondanks het feit dat het zonder recept kan worden aangeboden, is het ook niet verkrijgbaar bij Kruidvat.

Dus, waar en hoe kan ik Xenical legaal en veilig online bestellen?

Potentiële patiënten hebben twee opties om dit geneesmiddel legaal te kopen:

  • aankoop in een fysieke apotheek;
  • online winkelen.

Maar in ieder geval, heeft u een recept nodig van een gekwalificeerde gezondheidsdeskundige, dat wil zeggen, u kunt ofwel naar de kliniek gaan voor het noodzakelijke document en het vervolgens aan de apotheker overhandigen voor aankoop in een fysieke apotheek, of gebruik maken van de diensten van een gespecialiseerde internet service die alles turn-key zal doen. U moet op de site een vragenlijst invullen, die vervolgens wordt gecontroleerd door een arts die met dit platform samenwerkt. De vragenlijst bevat vragen over alle aspecten van uw gezondheidstoestand die van invloed kunnen zijn op het gebruik van Xenical.

Als een specialist van mening is dat het toekomstig gebruik van het geneesmiddel veilig is voor de gezondheid en geschikt is voor uw geval, zal hij een elektronisch recept aanmaken, dat naar een reguliere apotheek zal worden verzonden voor verwerking en daaropvolgende verzending van het product.

Samenvattend, u kunt noch Xenical, noch Orlistat, noch Alli kopen bij Kruidvat, maar deze producten zijn verkrijgbaar bij gelicentieerde en vertrouwde online apotheken.