EpiPen

- Posted by Author: user in Category: Uncategorized | 3 min read

Hoe EpiPen online te bestellen

EpiPen is een medicijn voor anafylactische shock als gevolg van een acute allergische reactie op voedsel, medicijnen, insectenbeten of chemicaliën.

U kunt EpiPen bestellen bij uw online apotheek. Om dit te doen, moet u een geneesmiddel selecteren in de geneesmiddelen catalogus en een speciaal formulier invullen.

Let op: dit geneesmiddel is een recept. U kunt het rechtstreeks bij uw online apotheek krijgen. Hiervoor moet u gegevens invoeren in de gezondheidsvragenlijst. De apotheek heeft gekwalificeerde artsen in dienst. De arts bekijkt de ingevulde vragenlijst en schrijft op basis daarvan een recept uit. Indien nodig kunt u medisch advies krijgen.

Het recept voor de EpiPen wordt naar de partnerapotheek gestuurd, die deze verwerkt en de medicatie naar het door de koper opgegeven adres verzendt. Meestal komen goederen de volgende werkdag na het plaatsen van een bestelling aan. De medewerker van de partnerapotheek stuurt de klant een trackingcode voor het pakket.

EpiPen-kosten

U kunt EpiPen voor een goede prijs bij de online apotheek kopen. De kosten van EpiPen omvatten niet alleen de antihistaminica, maar ook de beoordeling van de gezondheidsvragenlijst door de arts, medisch advies (indien nodig), het uitschrijven van het recept en de verzending van de medicatie.

EpiPen is een bekend merk onder de medicijnen. Dit is geen generiek medicijn, maar een origineel medicijn. Een afspraak maken met een arts op een polikliniek en een medicijn kopen bij een reguliere apotheek is een flinke klap voor je portemonnee. Een slimme keuze is om uw medicijn te kopen bij een online apotheek. Hier kost het aanzienlijk minder.

Hoe EpiPen werkt

Het geneesmiddel is een pen die 2 mg adrenaline (epinefrine) bevat. Eén dosis bevat 0,3 mg epinefrine. Het is een van nature voorkomende stof die in het menselijk lichaam wordt aangemaakt door de bijnieren tijdens stressvolle situaties. Wanneer adrenaline de bloedbaan binnenkomt, stimuleert het de sympathische afdeling van het autonome zenuwstelsel. Als gevolg hiervan worden hartcontracties frequenter, stijgt de bloeddruk en neemt de coronaire bloedstroom toe.

Het medicijn wordt gebruikt als medisch noodhulpmiddel bij een acute, levensbedreigende allergische reactie. De volgende symptomen duiden op het optreden van een anafylactische shock:

Huiduitslag en jeuk;

Roodheid van het gezicht;

Zwelling van de keel, tong, lippen en ledematen;

Maagkrampen, misselijkheid en braken;

Piepende ademhaling, stemverlies, kortademigheid, kortademigheid.

Bij anafylactische shock kan de patiënt gewoon stikken, dus dringende hulp is nodig – de introductie van adrenaline. Het vernauwt onmiddellijk de bloedvaten, ontspant de longspieren, verlicht zwellingen en stimuleert het hart. Als gevolg hiervan begint de persoon vrij te ademen.

Koop Epipen voordelig bij uw online apotheek zodat u het altijd bij de hand heeft

Als u lijdt aan ernstige allergische reacties en eerder in een staat van anafylactische shock bent geweest, zorg er dan voor dat er altijd noodhulp is – bestel EpiPen bij uw online apotheek. De pen zit in een kunststof etui, zodat je hem altijd bij je kunt dragen. Je weet immers nooit wanneer contact met een allergeen kan optreden.

U kunt het medicijn in uw zak of tas bewaren of een speciale holster kopen. Het belangrijkste is dat het altijd bij de hand is en, indien nodig, kan worden gebruikt.

Denk eraan, als u last heeft van ernstige allergische aanvallen, moet u 2 EpiPen bij u hebben. Als de eerste dosis niet het gewenste effect heeft, geef dan na 5-15 minuten nog een dosis.

Naast het medicijn voor volwassenen is er een kinderversie van EpiPen met het label junior jr. Het geneesmiddel is bedoeld voor kinderen die meer dan 15 kg wegen.

Gebruik

Het medicijn is zo ontworpen dat de patiënt het zelf kan gebruiken. Het is ook raadzaam om naaste mensen met wie de patiënt vaak samen is, te vertellen waar het medicijn zich bevindt en hen de techniek van toediening te leren, zodat ze, indien nodig, snel kunnen helpen.

Vaak vragen mensen hoe EpiPen moet worden geïnjecteerd: intramusculair of subcutaan? Juiste antwoord: intramusculair. De naald moet de voorkant van de dij binnengaan. Het medicijn kan worden geïnjecteerd via een spijkerbroek, broek, rok, korte broek en andere kleding.

Het is raadzaam om de praktijk (training) van het gebruik van de EpiPen onder toezicht van een arts te laten plaatsvinden. Lees ook aandachtig de bijsluiter die bij het geneesmiddel is geleverd. Daarnaast vindt u op internet trainingsvideo’s over het gebruik van de EpiPen. Er is bijvoorbeeld een Facebook-groep gewijd aan dit medicijn – “EPIPEN CANADA”. Daar vindt u video-instructies over het gebruik ervan.