Deze website is gemaakt om nuttige informatie te geven over medicijnen, waarbij we u doorverwijzen naar online apotheken waar u medicijnen op recept van goede kwaliteit kunt kopen.

Er is veel informatie op het internet, maar het vertrouwen op onbetrouwbare sites die profiteren van mensen kan niet alleen uw portemonnee schaden, maar ook uw gezondheid. Een dergelijke fout kan ernstige gevolgen te weeg, die lang kunnen duren om te herstellen.

Zonder een fout te maken, moet u er zeker van zijn dat u alleen een behandeling krijgt op advies van een bevoegd arts en volgens de aanwijzingen op een recept.

Wat is onze missie?

Ons team werkt samen met online apotheken die u in contact brengen met de best gekwalificeerde artsen, die u op hun beurt zullen helpen bij het kiezen van de juiste medicatie en een individuele behandeling zullen voorschrijven.

Deze webdiensten zijn legaal en hebben de overheidscontroles doorstaan. U krijgt onze hulp bij de coƶrdinatie volledig gratis, zonder persoonlijke documenten en andere persoonlijke gegevens die de arts dan nodig kan hebben. Uw gezondheid is onze gezonde nachtrust.

Bovendien kunt u informatie vinden over gezonde voedingssupplementen voor uw voeding, waaraan ons lichaam zo vaak een tekort heeft. In het dagelijks leven vergeten we vitaminen en mineralen die we nodig hebben, maar er is een behoorlijk assortiment op de markt.

Openbaarmaking van affiliate

Wij verkopen geen medicijnen en supplementen, maar verbinden u alleen met betrouwbare apotheken. Wij informeren u dat wij een kleine commissie van bestellingen ontvangen als u een geneesmiddel koopt na doorverwijzing naar een verkoper vanaf onze website. Hierdoor kan onze site volledig functioneren. Deze commissies hebben geen invloed op de prijs van het geneesmiddel voor u op apotheekwebsites.

Wij danken u voor uw vertrouwen en staan klaar om eventuele vragen te beantwoorden, hiervoor kunt u terecht op de contactpagina. Maar let op: wij geven geen medisch advies.