Doxycycline kopen zonder recept

Doxycycline kopen bij Kruidvat – Echt alles wat je zou moeten weten 

Kopen? Start consult

Description

Sommige mensen zoeken naar Doxycycline capsules bij Kruidvat, maar hun pogingen zijn tevergeefs, want deze drogist verkoopt geen antibiotica zoals deze. Er is echter een legale en veilige manier om dit geneesmiddel online te verkrijgen.

Wat is Doxycycline en hoe werkt het?

Doxycycline behoort tot een klasse van antibiotica die tetracyclinen worden genoemd, samen met tetracycline zelf, oxytetracycline en sommige andere geneesmiddelen. Het kan worden voorgeschreven om vele door bacteriën veroorzaakte infecties te behandelen, met inbegrip van maar niet beperkt tot:

 • infecties van de luchtwegen;
 • nier- en blaasinfecties;
 • ernstige acne;
 • malaria;
 • brucellose;
 • bacteriële oogziekten.

Doxycycline wordt vaak gebruikt voor de behandeling van seksueel overdraagbare aandoeningen, met name chlamydia.

De capsules kunnen ook voor preventieve doeleinden worden gebruikt, bijvoorbeeld voor profylaxe van malaria en leptospirose.

Hoe Doxycycline te gebruiken?

Neem het antibioticum precies in zoals voorgeschreven door uw arts. Het wordt sterk aanbevolen om het geneesmiddel elke dag op hetzelfde tijdstip in te nemen, in zittende of staande positie (niet liggend). Slik de capsule in zijn geheel door, zonder te kauwen, en slik hem door met een glas water. In geval van maagklachten kan de pil tijdens een maaltijd of met een glas melk worden ingenomen.

Waarschuwingen en voorzorgsmaatregelen

Voordat u Doxycycline gebruikt, moet u uw arts op de hoogte stellen van een aantal factoren. In het bijzonder moet de specialist weten of u:

 • waarschijnlijk wordt blootgesteld aan ultraviolet licht of sterk zonlicht (omdat het antibioticum de huid gevoeliger kan maken voor deze factoren);
 • leverziekten hebt of leverbeschadigende geneesmiddelen gebruikt;
 • surfer zijn van porfyrie, myasthenia gravis, systemische lupus erythematosus;
 • momenteel diarree hebt of dit gewoonlijk krijgt als bijwerking van de inname van antibiotica;
 • een vermoeden hebben dat u besmet bent met syfilis;
 • behandeld wordt met orale retinoïden.

Waarom kun je Doxycycline niet kopen op de website van Kruidvat?

Terwijl apotheken medicijnen op recept verkopen, kunnen drogisten zoals Kruidvat en Etos vrij verkrijgbare medicijnen, persoonlijke verzorgingsproducten en een breed scala aan andere goederen aanbieden. Er zijn ook lokale antibacteriële producten, zoals antibacteriële face wash gels.

Zijn er antibacteriële middelen bij Kruidvat?

Deze drogist kan alleen middelen zonder recept aanbieden, zoals paracetamol, ibuprofen, sommige antihistaminica, hoestsiropen, neussprays, en vele andere.

Hoe kan ik Doxycycline legaal online bestellen?

Dat is eenvoudig, kunt u verwijzen naar geregistreerde online apotheken. Zij bieden telehealth-diensten aan, wat mogelijk is dankzij de samenwerking met erkende artsen, die op afstand recepten kunnen uitschrijven. Om het product te krijgen, bijvoorbeeld ter voorkoming van malaria of ter behandeling van chlamydiose, moet u een online vragenlijst invullen.

Als u het middel tegen chlamydia nodig heeft, moet u een positieve test hebben die de aanwezigheid van de ziekte in uw lichaam bevestigt. Anders is het raadzaam om naar uw plaatselijke diensten voor seksuele gezondheid te gaan om u te laten testen. U moet de test uploaden of de resultaten ervan aangeven en verschillende andere vragen beantwoorden. Dan wordt uw vragenlijst gecontroleerd door een arts die zal beslissen of het geneesmiddel voor u geschikt is. Als alles in orde is, wordt het pakket binnenkort geleverd.