Valaciclovir kopen zonder recept kruidvat

Kunt u Valaciclovir kopen via Kruidvat?

Kopen? Start consult

Description

Valaciclovir is een middel in tabletten tegen genitale en labiale herpes (koortslip), wat ons zo vaak het leven onmogelijk maakt. Het neemt alle vervelende symptomen weg, maar helaas is het niet mogelijk om herpes te genezen.

Herpes wordt veroorzaakt door het eerste of tweede type van het herpesvirus (HSV-1 of HSV-2). Het eerste type is gewone herpes, en het tweede is genitale herpes.

De door HSV-1 veroorzaakte ziekte manifesteert zich meestal in de vorm van blaasjes op de lippen, veroorzaakt ongemak en bederft het uiterlijk. Genitale herpes wordt overgedragen door contact met de geslachtsorganen; barrière-anticonceptiemiddelen kunnen het risico op de ziekte verminderen.

De ziekte kan met succes worden behandeld met antivirale middelen zoals valaciclovir. Deze pil maakt het voor het virus moeilijker om zich in het lichaam te vermenigvuldigen (meer cellen aan te maken). Dit zijn geneesmiddelen op recept en ze zijn niet vrij te koop in winkels zoals Kruidvat of Etos.

Hoe behandelt u herpes met Valaciclovir?

Om de volledige kuur voor herpes zoster te voltooien, moet u gedurende 7 dagen driemaal daags 1000 mg innemen. Voor een minder complex herpes simplex virus kan 500 mg tweemaal daags worden ingenomen. Als de aandoening ernstig is, moet de behandeling tot 10 dagen worden voortgezet, waarna u een arts moet raadplegen.

Bij een slechte nierfunctie moet u uiterst voorzichtig zijn. In geval van nierinsufficiëntie worden de doses verlaagd, u moet veel water drinken om de vochtbalans op peil te houden.

Zoals elk geneesmiddel kan ook dit middel bijwerkingen veroorzaken. De meest voorkomende zijn hoofdpijn, misselijkheid en braken, duizeligheid en buikpijn. Deze effecten zijn meestal mild en van voorbijgaande aard. Als ze ernstig zijn en niet verdwijnen, neem dan contact op met uw arts.

Hoe kunt u de medicatie online krijgen?

U kunt onmiddellijk met de behandeling beginnen na een bezoek aan een arts met een volledig consult, omdat herpes goed gediagnosticeerd moet worden. U kunt snel en gemakkelijk een recept verlengen op de website van een online apotheek die eigen adviserende artsen heeft. Zij zijn bevoegd om recepten uit te schrijven. Alle geneesmiddelen worden in een ongemerkte verpakking binnen enkele dagen verzonden.

Valaciclovir kopen op de website van Kruidvat – kan dat?

Veel mensen zoeken naar Valaciclovir pillen op de website van Kruidvat zonder te weten wat het doet. Dit bedrijf produceert en biedt producten onder eigen merk aan, zoals vitamines, en verkoopt ook andere producten en is een topfabrikant op het gebied van schoonheid en gezondheid in Nederland en België. Ze zijn echter geen apotheek die geneesmiddelen op recept mag verstrekken. U kunt dergelijke geneesmiddelen, waaronder Valaciclovir, alleen in gespecialiseerde apotheken kopen.

Vermijd oplichters en zwendelwebsites. Als iets te mooi lijkt om waar te zijn, is het dat waarschijnlijk ook. Kies alleen erkende online apotheken, die hogere prijzen kunnen hebben, maar ze garanderen de kwaliteit van de producten en kunnen zorgen voor een veilig gebruik ervan (dankzij doktersconsulten).