Spedra

- Posted by Author: user in Category: Uncategorized | 2 min read

Waarom is het beter om Spedra 200mg in een online apotheek te kopen dan in een reguliere apotheek?

Als u erectiepillen nodig heeft, kunt u vaak het beste naar een online apotheek gaan. Het is heel eenvoudig om hier het benodigde receptgeneesmiddel te bestellen. Het enige wat u hoeft te doen is een gezondheidsvragenlijst in te vullen. Het wordt beoordeeld door de huisdokter van de online apotheek en schrijft een recept op basis van de klachten van de patiënt. Indien nodig overlegt hij met de patiënt.

Het recept wordt door de arts naar de partnerapotheek gestuurd, die het medicijn klaarmaakt en naar de patiënt stuurt. De klant ontvangt een trackingcode om te zien wanneer het pakket ongeveer bij hem wordt afgeleverd. Het komt meestal de volgende werkdag aan nadat uw bestelling is verwerkt. In reviews van de online apotheek schrijven klanten dat ze tevreden zijn over de snelheid en kwaliteit van de orderafhandeling.

De prijs van Spedra 100 mg en andere doseringen van het medicijn in de online apotheek

De prijs van Spedra 200 mg omvat het medicijn zelf plus een doktersconsult en de levering van de medicatie. Alles bij elkaar genomen kost dit minder dan het apart betalen van medicijnen, medische keuring en levering van goederen.

Naast 200 mg bestaat Spedra in andere doseringen – 50 en 100 mg. De dosering moet worden gekozen op basis van de mate van stoornis en het gewenste effect. Hoe hoger de dosis, hoe sterker het effect van het medicijn. Maar niet iedereen heeft baat bij een hoge dosis. Je kunt het overdrijven en een overdosis verdienen, vol pijn. Als u niet weet hoeveel gram van het medicijn u persoonlijk moet drinken, raadpleeg dan de arts van de online apotheek. Je kunt er ook empirisch achter komen.

Hoe werkt het medicijn?

Avanafil is het belangrijkste actieve ingrediënt in Spedra. Wiki (Wikipedia) classificeert deze stof als remmers van het type 5 fosfodiësterase-enzym (PDE-5). Het ontspant gladde spieren en zorgt ervoor dat de penis gevuld wordt met bloed. Als gevolg hiervan krijgt de man een erectie.

Het belangrijkste voordeel van Avanfil ten opzichte van andere medicijnen voor impotentie is de snelheid van handelen. Eén erectiepil geeft een merkbaar effect in 15 minuten. De maximale concentratie van het geneesmiddel in het bloedplasma wordt bereikt na 30-45 minuten. Spedra kan worden gebruikt voor de behandeling van erectiestoornissen veroorzaakt door zowel fysiologische als psychologische oorzaken.

Hoe het medicijn te nemen?

Avanafil (Spedra) wordt aanbevolen om 15-30 minuten voor intimiteit te gebruiken. Het medicijn wordt oraal ingenomen, ongeacht de maaltijd. Om te beginnen is het beter om Spedra 100 mg tabletten aan te schaffen. Hun prijzen staan ​​vermeld op de website van de online apotheek. Verder kan de dosis worden aangepast afhankelijk van het effect. Als het onvoldoende is, kunt u het verhogen tot 200 mg – koop de juiste verpakking van het medicijn of drink 2 tabletten van elk 100 mg. Als het medicijn een goed of zelfs overdreven resultaat heeft gehad, kan de dosis worden verlaagd tot 50 mg.

De werkingsduur van Avanfil is 4-6 uur. De maximale dagelijkse dosis is 200 mg. Het is de moeite waard om te overwegen dat na gebruik van het medicijn pas een erectie optreedt na seksuele stimulatie.

Сontra-indicaties

Het geneesmiddel mag niet door vrouwen en kinderen worden ingenomen. Het mag niet worden gebruikt bij ernstige nier- of leverinsufficiëntie. Het wordt niet aanbevolen om avanfil en nitraten tegelijkertijd in te nemen.

Mannen met bloedingen, hoge bloeddruk, anatomische vervorming van de penis moeten het medicijn voorzichtig gebruiken. Het is ook nodig als een man de afgelopen zes maanden een hartaanval of beroerte heeft gehad.