spectra kopen zonder recept

Spedra

Kopen? Start consult

Description

Waarom is het beter om Spedra 200 mg te kopen in een online apotheek dan in een gewone apotheek?

Spedra is een geneesmiddel voor mannen die lijden aan een erectiestoornis. Een recept is vereist om de medicatie te kopen. Het is niet mogelijk om Spedra zonder recept te verkopen, alleen illegale apotheken bieden deze mogelijkheid.

Natuurlijk kunt u naar een uroloog in een gewone kliniek gaan, hem vertellen over impotentie en de arts vragen een recept voor een geneesmiddel uit te schrijven. Echter, telegeneeskunde diensten ontwikkelen zich nu snel en het is mogelijk om online medische diensten van hoge kwaliteit te krijgen, met het uitschrijven van een recept waarmee u Spedra kunt kopen in een dosering van 50, 100 of 200 mg.

Daarom, als u erectiepillen nodig heeft, is het beter om naar een online apotheek te gaan. Het is heel gemakkelijk om hier het benodigde receptgeneesmiddel te bestellen. Het enige wat u hoeft te doen is een gezondheidsvragenlijst in te vullen. Deze wordt beoordeeld door een arts die aangesloten is bij de online apotheek en die op basis van de klachten van de patiënt een recept zal uitschrijven. Indien nodig zal een specialist de patiënt consulteren. Let op dat de medicatie alleen kan worden voorgeschreven aan mannen die last hebben van erectiestoornissen, als u een gezonde man bent en alleen uw erectie een boost wilt geven, zal dit geneesmiddel ongeschikt voor u zijn.

Het recept wordt door de arts naar een partnerapotheek gestuurd, die het geneesmiddel klaarmaakt en het pakje naar de patiënt stuurt. De klant ontvangt een traceercode om te zien wanneer het pakket bij hem zal worden afgeleverd. Het arriveert meestal de volgende werkdag nadat de bestelling is verwerkt. In reviews over de online apotheek schrijven klanten dat ze tevreden zijn over de snelheid en kwaliteit van de orderverwerking.

Prijs van Spedra 100 mg en andere doseringen van geneesmiddelen online

De prijs van Spedra 200 mg omvat het geneesmiddel zelf plus een consult bij de arts en de levering van het geneesmiddel. In zijn geheel zal dit minder kosten dan het betalen voor het geneesmiddel, het medisch onderzoek en de levering van de goederen afzonderlijk.

Naast 200 mg is er Spedra in andere doseringen – 50 en 100 mg. De dosering moet worden gekozen op basis van de mate van de aandoening en het gewenste effect. Hoe hoger de dosis, hoe sterker het effect van het geneesmiddel. Maar niet iedereen heeft baat bij een hoge dosis. Men kan overdrijven en een overdosis krijgen, met alle gevaarlijke gevolgen van dien. Als u niet weet hoeveel milligram van het geneesmiddel u persoonlijk moet gebruiken, raadpleeg dan uw arts. U kunt het ook te weten komen op basis van uw ervaring.

Hoe werkt het geneesmiddel?

Avanafil is de belangrijkste werkzame stof in Spedra. Volgens de bijsluiter en Wiki (Wikipedia) wordt deze stof geclassificeerd als een remmer van het enzym fosfodiësterase type 5 (PDE-5). Het ontspant de gladde spieren en zorgt ervoor dat de penis gevuld wordt met bloed. Het resultaat is dat een man een erectie krijgt.

Het belangrijkste voordeel van Avanfil ten opzichte van andere impotentiemedicijnen is de snelheid van de werking. Eén tablet voor de erectie kan binnen 15 minuten een merkbaar effect hebben, terwijl een dosis van 200 mg al 10 minuten na inname voor het gewenste resultaat kan zorgen [1]. De maximale concentratie van het geneesmiddel in het bloedplasma wordt na 30-45 minuten bereikt [2]. Spedra kan worden gebruikt om erectiestoornissen te behandelen die zowel door fysiologische als psychologische oorzaken worden veroorzaakt.

Hoe moet het geneesmiddel worden ingenomen?

Spedra (avanafil) wordt aanbevolen om 15-30 minuten (voor 110 en 200 mg) of een half uur (voor 50 mg) voor de intimiteit in te nemen. Het geneesmiddel wordt oraal ingenomen, ongeacht de maaltijd. De aanbevolen aanvangsdosis van Spedra tabletten is 100 mg. Hun prijzen staan vermeld op de website van de online apotheek.

Verder kan de dosis worden aangepast, afhankelijk van het effect. Als deze onvoldoende is, kan een arts deze verhogen tot 200 mg. Als het geneesmiddel een goed of zelfs buitensporig resultaat heeft gehad, kan de dosis worden verlaagd tot 50 mg.

De werkingsduur van avanafil is 4-6 uur. De maximale dagelijkse dosis is 200 mg. Merk op dat het medicijn pas na seksuele stimulatie het gewenste effect geeft.

Contra-indicaties

Het geneesmiddel mag niet worden ingenomen door vrouwen en kinderen. Het mag niet worden gebruikt bij ernstige nier- of leverfunctiestoornissen. Het is verboden om avanafil en nitraten gelijktijdig in te nemen. Als een man in de afgelopen zes maanden een hartaanval of beroerte heeft gehad, moet hij afzien van het gebruik van Spedra.

Mannen met bloedingen, schommelingen in de bloeddruk, anatomische misvorming van de penis moeten het geneesmiddel met voorzichtigheid innemen.

Als u bloeddrukmedicatie gebruikt, vraag uw arts dan of u Spedra tegelijk met uw medicijnen mag innemen. Hetzelfde geldt voor alle OTC- of RX-medicijnen. Voor een gedetailleerd begrip van alle waarschuwingen, lees zorgvuldig de informatie in de bijsluiter van Spedra.

Overdosering en bijwerkingen

In geval van overdosering kan een man een sterke pijnlijke erectie krijgen, voor de opheffing waarvan hij medische hulp zal moeten inroepen. Het is verboden de in de gebruiksaanwijzing aangegeven dosis te overschrijden.

Het innemen van het geneesmiddel kan bijwerkingen veroorzaken:

  • Hoofdpijn.
  • Cardiopalmus.
  • Misselijkheid.
  • Sufheid.
  • Wazig zien.
  • Spierspanning.

Als u bijwerkingen ondervindt, evenals ongewone reacties op het geneesmiddel, moet u stoppen met het gebruik ervan en een arts raadplegen.

Bewaarcondities

Spedra kan bij kamertemperatuur worden bewaard. Het heeft geen speciale bewaarcondities nodig. Bewaar het geneesmiddel buiten het bereik van kinderen. De houdbaarheid van het geneesmiddel is 5 jaar vanaf de datum van vervaardiging.

Referenties:

  1. Efficacy of Avanafil 15 Minutes after Dosing in Men with Erectile Dysfunction: A Randomized, Double-Blind, Placebo Controlled Study
  2. Avanafil for erectile dysfunction in elderly and younger adults: differential pharmacology and clinical utility