dymista kopen zonder recept kruidvat

Dymista neusspray in Kruidvat – vind je het daar?

Kopen? Start consult

Description

Dymista is een neusspray voor de behandeling van problemen veroorzaakt door allergische rhinitis. Het bevat twee werkzame stoffen: azelastinehydrochloride en fluticasonpropionaat. Azelastine is een intranasaal antihistaminicum van de tweede generatie. Fluticason is een synthetisch corticosteroïde dat ontstoken gebieden bestrijdt. Dit geneesmiddel verhelpt neusverstopping, niezen, rinorroe, jeukende neus en roodheid van de ogen.

Gebruik van het geneesmiddel

Om het gewenste resultaat te bereiken, moet u het regelmatig gebruiken. Volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar moeten twee keer per dag (’s ochtends en ’s avonds) één verstuiving in elk neusgat doen. Goed schudden voor gebruik. Uw arts zal u gedetailleerde instructies geven over hoe u Dymista moet gebruiken.

Korte informatie over bijwerkingen en interacties

Onmiddellijk na gebruik kan er een verslechtering van de smaak optreden, een onaangename nasmaak. Andere bijwerkingen zijn neusbloedingen en hoofdpijn.

Als u andere geneesmiddelen gebruikt, dient u dit aan uw arts te vertellen, omdat de wisselwerking tussen deze geneesmiddelen anders is.

Is Dymista neusspray te koop bij Kruidvat?

Het in Nederland bekende bedrijf Kruidvat verkoopt cosmetica, huishoudelijke chemicaliën, kleding, artikelen voor kinderen. Maar ze hebben nooit geneesmiddelen op recept verkocht, er zijn vergunningen en ter zake gekwalificeerde artsen nodig om ze te verkopen. U kunt dit geneesmiddel niet krijgen zonder een arts te raadplegen en recept. Op sites met een vergunning kunt u een volledig consult krijgen en een digitaal recept waarmee het medicijn aan u verkocht kan worden.